Lakritsi-sitruunajogurtti creme brulee

Tämä helppo creme brulee syntyy vain kolmella ainesosalla ja pienellä ripauksella kärsivällisyyttä. Sokeriakin on mukana vain hiukan enemmän kuin normaalissa aamupalajogurtissa.

Lue lisää

Helppo lakritsi-vadelma frozen jogurtti

Jogurttijäätelön tekemiseen ei välttämättä tarvita jäätelökonetta. Jääkiteet voi rikkoa myös monitoimikoneen kutterilla. Aivan jäätelökoneen tuomaa samettisuutta ei tällä valmistustavalla saavuteta, mutta prosessi on paljon helpompi ja nopeampi.

Lue lisää

Kartanojuustoskonssit ja suppilovahverokeitto

Skonssit ovat oivallinen vaihtoehto, kun haluat nopeasti tuoreita leivonnaisia. Täyteläinen juusto tekee skonssista maukkaan suolapalan kahvin kanssa tai täyteläisen makupalan keiton lisukkeeksi.

Lue lisää

Friteerattua Joulugoudaa, haudutettua omenaa ja jogurttia

Friteerattu valkohomejuusto kehiteltiin 1600-luvulla ja se on edelleen yksi hienoimpia juustojälkiruokia. Joulugouda sopii hyvin myös tähän valmistustapaan. Ahvenanmaan hienot juustot ja omenat ovat täydellinen makupari.

Lue lisää

Jogurtti-juustokakku

Raikas ja täyteläinen jogurtti-limejuustokakku toimii ympäri vuoden kahvipöydän kruununa. Jogurtti tuo juustokakkuun raikkautta ja tekee kakun rakenteesta keveämmän.

Lue lisää

Jogurtti-tuorepuuro

Ålandsmejeriet jogurtti-tuorepuuro on maittava ja terveellinen aamupala. Ravintoaineet jäävät tuorepuuroon hienosti talteen, koska sitä ei erikseen kuumenneta.

Lue lisää

Jogurtti-jäätikkarit

Jogurttijäätikkarit sopivat loistavasti lastenkutsujen naposteltaviksi. Ne valmistuvat helposti ja vaivattomasti. Voit maustaa tikkareita mielesi mukaan ja kokeilla tikkareihin myös muita Ålandsmejeriet jogurttimakuja.

Lue lisää

Bomarsund broilerinleike

Broilerinleike saa lisämakua Bomarsund-juustosta ja suolaisesta palvikinkusta. Broilerinfileet täytetään juustotangoilla ja kuorrutetaan maukkaalla yrttiseoksella.

Lue lisää