Laktoositon I-luokkainen puolikova, sisältä kypsytetty juusto. Ainekset: maito, hapate, suola (1,3 %), happamuudensäätöaine (E 509) ja säilöntäaine (E 235, E 252). Säilyy avaamattomana alle +8°C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Ravintosisältö/100g

  • energiaa/energi 1600 kJ/380 kcal
  • proteiinia/protein 25 g
  • hiilihydraattia /kolhydrat 1 g
  • josta laktoosia/varav laktos 0 g
  • rasvaa/fett 31 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 18 g
  • natrumia/natrium 0,6 g
  • kalsiumia/kalcium 780 mg (98% päivän saantisuosituksesta/av rekommenderat dagsintag)
  • suolapitoisuus/salthalt   1,3%
  • kuiva-aineen rasvapitoisuus/fetthalt i torrsubstansen 50%

Ahvenanmaan kermajuusto 4kk 350g

Kermajuustomme on tyypiltään suomalaiseen makuun sopiva kermainen murukolojuusto. Juuston perinteet tulevat Pohjanmaalta Vaasan meijeristä, Ålandsmejeriet on valmistanut tätä myös Korsholm nimellä kulkevaa juustoa jo useita vuosikymmeniä. Juusto sopii hyvin myös ruoanlaittoon sen miedon maun ja hyvien sulamisominaisuuksien ansiosta. Kermajuustoa kypsytetään 4 kuukautta, jonka aikana se saavuttaa arominsa ja koostumuksensa. Rasvapitoisuus 31%, suolapitoisuus 1,3%.