
Laktoositon I-luokkainen puolikova, sisältä kypsytetty juusto. Ainekset: maito, hapate, suola (1,3 %), happamuudensäätöaine (E 509) ja säilöntäaine (E 235, E 252). Säilyy avaamattomana alle +8°C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Ravintosisältö/100g
Kermajuustomme on tyypiltään suomalaiseen makuun sopiva kermainen murukolojuusto. Juuston perinteet tulevat Pohjanmaalta Vaasan meijeristä, Ålandsmejeriet on valmistanut tätä myös Korsholm nimellä kulkevaa juustoa jo useita vuosikymmeniä. Juusto sopii hyvin myös ruoanlaittoon sen miedon maun ja hyvien sulamisominaisuuksien ansiosta. Kermajuustoa kypsytetään 4 kuukautta, jonka aikana se saavuttaa arominsa ja koostumuksensa. Rasvapitoisuus 31%, suolapitoisuus 1,3%.