Ominaisuudet:
Pommernia kypsytetään vähintään 4 kuukautta ja yleensä kauemmin kuin muita goudajuustoja. Juusto on koostumukseltaan melko pehmeä, kimmoisa ja pyöreäkoloinen. Maku on keskivahva, puhdas ja raikas.

Ravintosisältö/100g:
• Energiaa: 1500 kJ / 360 kcal
• Proteiinia: 26 g
• Hiilihydraatteja: 1,5 g
• Laktoosia: 0 g
• Rasvaa: 27 g
• Tyydytettyjä rasvahappoja: 14 g
• Natriumia: 0,6 g
• Kalsiumia: 780 mg
• Suolapitoisuus: 1,3%

Ahvenanmaan gouda 350g

Ahvenanmaan goudajuusto on puolikova pyöreäkoloinen juusto. Myös Pommern nimellä myytävä juusto on valittu edamjuustosarjan Suomen mestariksi ”Suomen Paras Juusto 2010” –kilpailussa. Tuomaristo arvosti juuston puhdasta makua ja raikasta aromia. Rasvapitoisuus 27%, suolapitoisuus 1,3%