Ålandsmejeriet jogurtit

Vähälaktoosinen

Matala hiilihydraattinen, vähemmän sokeria

Sisältää Acidofilius ja Bifidus bakteereja

GMO-vapaa

Tunnettu alkuperä – vain Ahvenanmaalaista maitoa

Kaikki maustetut jogurttimme valmistetaan luonnonjogurtti pohjaan

Meijeri käyttää yli 90% uusiutuvaa energiaa

Tosiasia on, että laadusta ei saaristomeijerissä tingitä

Jo 1500-luvun hovi Tukholmassa ymmärsi “Ålandsostenin”, ahvenanmaalaisen juuston, ainutlaatuisuuden. Juustoa saivat viedä hoviin vain Västerbottenin ja Ahvenanmaan maakunnat. Useimmat juustoistamme luokitellaan edelleen maamme parhaimpiin – olemme erittäin ylpeitä juustojemme saamista kunnianosoituksista.

Noudatamme valmistuksessa keskiajan juustomestarien periaatteita. Aivan kuten ennenkin, käytämme ahvenanmaalaisten lehmien maitoa ja hyödynnämme ahvenanmaalaisten juustomestareiden taitoja. Tuloksena on käsityömäinen valmistus ja erinomaiset juustot.

Ahvenanmaalainen maito on Euroopan parasta

Maitomme pehmeän maun salaisuus on onnellinen lehmä, joka saa ravintonsa Ahvenanmaan puhtailta niityiltä. Lehmät saavat käyskennellä maatiloilla vapaasti sekä syödä, nukkua ja mennä lypsylle oman tahtinsa mukaan. Olemme ylpeitä maidostamme, johon ei ole lisätty mitään ylimääräistä.

Maitotilamme sitoutuvat työhönsä huolehtien lehmistä ja siitä että maidon laatu on ensiluokkaista. Tiedämme sen, koska vierailemme tiloilla usein tarkastaen että olosuhteet ovat asianmukaiset. Maito on takuuvarmasti tuoretta sen tullessa meijeriin, sillä maitotilat sijaitsevat lähellä meijeriä ja maitoa kuljetetaan vain lyhyitä matkoja. Fakta on, että ahvenanmaalainen maito on Euroopan parasta.