Sieni-juustopihvit ja jogurttikastike
Sieni ja juusto ovat loistava makupari. Juuston mehukkuus tuo hyvin sienen aromit esille. Nämä sieni juustopihvit maistuivat herkullisilta sellaisenaan kasvisruokana tai lisukkeena liharuoalle.
sieni-juustopihvit
4hlö20min
Tulosta resepti
  • 100 g raastettua Ahvenanmaan Kartano-juustoa
  • 100 g suppilovahveroa freesattuna
  • 1 kpl kanamuna
  • 200 g perunasosetta (pakasteesta tai jauheesta)
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 50 g Ålandsmejeriet voita paistamiseen
  • 2 dl jogurttia
  • 100 g raastettua Ahvenanmaan Kartano-juustoa
  • 100 g suppilovahveroa freesattuna
  • 1 kpl kanamuna
  • 200 g perunasosetta (pakasteesta tai jauheesta)
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 50 g Ålandsmejeriet voita paistamiseen
  • 2 dl jogurttia
  1. Sekoita raastettu juusto, freesatut sienet, kananmuna, perunasose, maito, vehnäjauho ja mausteet keskenään. Anna taikinan levätä kylmässä 30 minuuttia ennen paistamista. Sulata voita lettupannulla ja paista noin 1 cm paksuisia lettuja. Tarjoa lisukkeena jogurttia.