Sieni-juustopihvit ja jogurttikastike
Sieni ja juusto ovat loistava makupari. Juuston mehukkuus tuo hyvin sienen aromit esille. Nämä sieni juustopihvit maistuivat herkullisilta sellaisenaan kasvisruokana tai lisukkeena liharuoalle.

- 100 g raastettua Ahvenanmaan Kartano-juustoa
- 100 g suppilovahveroa freesattuna
- 1 kpl kanamuna
- 200 g perunasosetta (pakasteesta tai jauheesta)
- 1 dl maitoa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl mustapippuria myllystä
- 50 g Ålandsmejeriet voita paistamiseen
- 2 dl jogurttia
|
- Sekoita raastettu juusto, freesatut sienet, kananmuna, perunasose, maito, vehnäjauho ja mausteet keskenään. Anna taikinan levätä kylmässä 30 minuuttia ennen paistamista. Sulata voita lettupannulla ja paista noin 1 cm paksuisia lettuja. Tarjoa lisukkeena jogurttia.