Quesadillat
Quesadillat täytetään herkullisella tomaatti-avokadosalsalla, jossa maistuu chili ja valkosipuli. Saat täytteestä ruokaisamman lisäämällä siihen katkarapuja tai chorizoa. Tarjoile quesadillat jalapenolla maustetun Ahvenanmaan Creme fraichen kera.
4hlö30min
Tulosta resepti
  • 1 pkt täysjyvävehnätortilloja
  • 2 pss Ahvenanmaan pizzajuustoraastetta
  • Tomaatti-avokadosalsa
  • 6 kpl luumutomaattia kuutioituna
  • 3 kpl avokadoa kuutioituna
  • 2 kpl pientä punasipulia hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 kpl chili hienonnettuna, siemenet poistettuna
  • 0,5 dl ruohosipulia ohuina renkaina
  • 1 kpl lime puristettuna ja raastettuna
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • Jalapeno Creme Fraiche
  • 200 g Ahvenanmaan Creme Fraichea
  • 0,5 dl jalapenoviipaleita
  • 1 rkl jalapenomehua
  • ruohosipulia ohuina renkaina
  • 1 pkt täysjyvävehnätortilloja
  • 2 pss Ahvenanmaan pizzajuustoraastetta
  • Tomaatti-avokadosalsa
  • 6 kpl luumutomaattia kuutioituna
  • 3 kpl avokadoa kuutioituna
  • 2 kpl pientä punasipulia hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 kpl chili hienonnettuna, siemenet poistettuna
  • 0,5 dl ruohosipulia ohuina renkaina
  • 1 kpl lime puristettuna ja raastettuna
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • Jalapeno Creme Fraiche
  • 200 g Ahvenanmaan Creme Fraichea
  • 0,5 dl jalapenoviipaleita
  • 1 rkl jalapenomehua
  • ruohosipulia ohuina renkaina
  1. Valmista tomaatti-avokadosalsa. Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja sekoita varovasti nuolijalla. Tarkista maku. Levitä täytettä tasaisesti tortillaletun puolikkaalle, lisää reilusti juustoraastetta ja taita tortillalettu puolikuun muotoon. Paista kuivalla pannulla keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli tai kunnes letussa on kaunis paistopinta. Saat täytteestä ruokaisamman lisäämällä massaan esimerkiksi 200 g katkarapuja tai kuutioitua chorizoa paistettuna.
  2. Lisää hienonnetut jalapenoviipaleet, ruohosipuli ja jalapenomehu Ahvenanmaan Creme Fraichen joukkoon ja sekoita. Tarkista maku.