Quesadillat
Quesadillat täytetään herkullisella tomaatti-avokadosalsalla, jossa maistuu chili ja valkosipuli. Saat täytteestä ruokaisamman lisäämällä siihen katkarapuja tai chorizoa. Tarjoile quesadillat jalapenolla maustetun Ahvenanmaan Creme fraichen kera.

- 1 pkt täysjyvävehnätortilloja
- 2 pss Ahvenanmaan pizzajuustoraastetta
- Tomaatti-avokadosalsa
- 6 kpl luumutomaattia kuutioituna
- 3 kpl avokadoa kuutioituna
- 2 kpl pientä punasipulia hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 kpl chili hienonnettuna, siemenet poistettuna
- 0,5 dl ruohosipulia ohuina renkaina
- 1 kpl lime puristettuna ja raastettuna
- 2 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- Jalapeno Creme Fraiche
- 200 g Ahvenanmaan Creme Fraichea
- 0,5 dl jalapenoviipaleita
- 1 rkl jalapenomehua
- ruohosipulia ohuina renkaina
|
- Valmista tomaatti-avokadosalsa. Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja sekoita varovasti nuolijalla. Tarkista maku. Levitä täytettä tasaisesti tortillaletun puolikkaalle, lisää reilusti juustoraastetta ja taita tortillalettu puolikuun muotoon. Paista kuivalla pannulla keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli tai kunnes letussa on kaunis paistopinta. Saat täytteestä ruokaisamman lisäämällä massaan esimerkiksi 200 g katkarapuja tai kuutioitua chorizoa paistettuna.
- Lisää hienonnetut jalapenoviipaleet, ruohosipuli ja jalapenomehu Ahvenanmaan Creme Fraichen joukkoon ja sekoita. Tarkista maku.