Port Salut burger
Burger ei ole mitään ilman kunnon juustokuorrutetta. Port Salut burger viimeistellään Port Salut juustolla, joka sulatetaan uunissa pihvien päälle. Tarjoile hampurilaiset mieleistesi täytteiden ja lisukkeiden kera.

- 4 kpl hampurilaissämpylöitä
- 4 viipaletta Ahvenanmaan Port Salut juustoa
- salaattia revittynä
- tomaattia viipaleina
- maustekurkkua viipaleina
- Pihvi
- 600-800 g naudan paistijauhelihaa
- suolaa
- mustapippuria rouhittuna
- Ålandsmejeriet voita paistamiseen
|
- Mausta jauheliha ja muotoile siitä öljytyin käsin mahdollisimman tasaisia pihvejä. Paista pihvit kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli, lisää nokare voita ja jatka paistamista voivaahdossa vielä pari minuuttia.
- Nosta pihvit uunivuokaan, lado päälle juustoviipaleet ja kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 2 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paahda hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa ja kokoa hampurilaiset.