Port Salut burger
Burger ei ole mitään ilman kunnon juustokuorrutetta. Port Salut burger viimeistellään Port Salut juustolla, joka sulatetaan uunissa pihvien päälle. Tarjoile hampurilaiset mieleistesi täytteiden ja lisukkeiden kera.
4hlö30min
Tulosta resepti
  • 4 kpl hampurilaissämpylöitä
  • 4 viipaletta Ahvenanmaan Port Salut juustoa
  • salaattia revittynä
  • tomaattia viipaleina
  • maustekurkkua viipaleina
  • Pihvi
  • 600-800 g naudan paistijauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria rouhittuna
  • Ålandsmejeriet voita paistamiseen
  • 4 kpl hampurilaissämpylöitä
  • 4 viipaletta Ahvenanmaan Port Salut juustoa
  • salaattia revittynä
  • tomaattia viipaleina
  • maustekurkkua viipaleina
  • Pihvi
  • 600-800 g naudan paistijauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria rouhittuna
  • Ålandsmejeriet voita paistamiseen
  1. Mausta jauheliha ja muotoile siitä öljytyin käsin mahdollisimman tasaisia pihvejä. Paista pihvit kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli, lisää nokare voita ja jatka paistamista voivaahdossa vielä pari minuuttia.
  2. Nosta pihvit uunivuokaan, lado päälle juustoviipaleet ja kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 2 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paahda hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa ja kokoa hampurilaiset.