Pippuriset Goudajuusto-kinkkurullat
Pippuriset kinkkurullat ovat loistavia sormisyötäviä ja nämä herkut voi valmistaa reilusti etukäteen. Kinkkurullat toimivat hyvin myös uudelleen lämmittäessä ja esimerkiksi sosekeiton lisukkeena.
talvijuusto-kinkkurullat
4hlö30min
Tulosta resepti
  • 500 g pakastettua lehtivoitaikinaa
  • 200 g palvikinkkua viipaleena
  • 1 ruukku persiljaa silputtuna
  • 1 rkl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 300 g Ahvenanmaan goudaa / kausijuustoa raastettuna
  • 500 g pakastettua lehtivoitaikinaa
  • 200 g palvikinkkua viipaleena
  • 1 ruukku persiljaa silputtuna
  • 1 rkl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 300 g Ahvenanmaan goudaa / kausijuustoa raastettuna
  1. Kauli lehtivoitaikina noin 5 mm paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä pinnalle kinkkuviipaleet, persiljasilppu, pippurirouhe, seesaminsiemenet (noin puolet) sekä juustoraaste (noin puolet). Rullaa taikina kääretortun tavoin ja leikkaa rulla 2 cm viipaleiksi. Laita rullat muffinssivuokaan, ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja seesaminsiemenistä. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoa kuohuviinin kanssa.