Lehtikaali-vuohenjuustosalaatti lakritsi-sitruunakastikkeella
Lehtikaali-vuohenjuustosalaatti saa uuden kulman Ålandsmejerietin lakritsi-jogurtista valmistetusta kastikkeesta. Täyteläisen kastikkeen ja vuohenjuuston kylkeen sopii erinomaisesti superterveellinen lehtikaali.

- Kastike
- ½ dl Ålandsmejerietin lakritsi-jogurttia
- ½ dl majoneesia
- ½ raastettu valkosipulinkynsi
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 2 tl sitruunamehua
- suolaa
- mustapippuria
- Salaatti
- 100 g lehtikaalia
- 1 porkkana
- 60 g vuohenjuustoa
- hunajaa
|
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Poista lehtikaalista kovat varret ja suikaloi porkkana kuorimaveitsellä. Pyörittele lehtikaali ja suikaloitu porkkana kastikkeessa.
- Paista vuohenjuusto kiekkoina kullanruskeaksi ja nosta salaatin päälle. Valuta päälle hunajaa.