Lehtikaali-vuohenjuustosalaatti lakritsi-sitruunakastikkeella
Lehtikaali-vuohenjuustosalaatti saa uuden kulman Ålandsmejerietin lakritsi-sitruunajogurtista valmistetusta kastikkeesta. Täyteläisen kastikkeen ja vuohenjuuston kylkeen sopii erinomaisesti superterveellinen lehtikaali.
lehtikaali
1hlö15min
Tulosta resepti
  • Kastike
  • ½ dl Ålandsmejerietin lakritsi-sitruunajogurttia
  • ½ dl majoneesia
  • ½ raastettu valkosipulinkynsi
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 2 tl sitruunamehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Salaatti
  • 100 g lehtikaalia
  • 1 porkkana
  • 60 g vuohenjuustoa
  • hunajaa
  • Kastike
  • ½ dl Ålandsmejerietin lakritsi-sitruunajogurttia
  • ½ dl majoneesia
  • ½ raastettu valkosipulinkynsi
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 2 tl sitruunamehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Salaatti
  • 100 g lehtikaalia
  • 1 porkkana
  • 60 g vuohenjuustoa
  • hunajaa
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Poista lehtikaalista kovat varret ja suikaloi porkkana kuorimaveitsellä. Pyörittele lehtikaali ja suikaloitu porkkana kastikkeessa.
  3. Paista vuohenjuusto kiekkoina kullanruskeaksi ja nosta salaatin päälle. Valuta päälle hunajaa.