Kermajuustolla ja pulled porkilla täytetyt sipulit
Perinteinen kermajuusto ja keltasipuli pysyvät aina muodissa. Pitkä haudutus uunissa tekee ruoasta mehevää ja maukasta. Täytä herkulliset sipulit yrteillä, juustolla sekä lihalla ja nauti.
kermajuustolla taytetyt sipulit
4hlö60min
Tulosta resepti
  • 8 kpl keskikokoista keltasipulia
  • 100 g pulled pork pieninä paloina
  • 150 g Ahvenanmaan kermajuustoa kuutiona
  • 1 ruukku timjamia
  • 1 tl mustapippuria
  • 8 kpl keskikokoista keltasipulia
  • 100 g pulled pork pieninä paloina
  • 150 g Ahvenanmaan kermajuustoa kuutiona
  • 1 ruukku timjamia
  • 1 tl mustapippuria
  1. Leikkaa sipulista kuorineen hattu ja pohja pois. Koverra lusikalla sipulin keskusta pois, niin että jäljelle jää 2-3 kerrosta sipulia. Leikkaa keskustasta irrotettu sipuli pieniksi paloiksi ja sekoita ne pulled porkin ja juustopalojen kanssa. Lisää massan joukkoon vielä tuoretta timjamia ja mustapippuria myllystä. Laita massa sipulin sisään ja kypsennä 180 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tarjoa alkuruokana tai liharuokien lisukkeena.