Juustoinen parsakaali-kanamakaronilaatikko
Makaronilaatikkoa ei ole pakko tehdä perinteisesti jauhelihasta vaan voit tuoda vaihtelua tähän suosittuun arkiruokaan esimerkiksi kanalla ja parsakaalilla. Piilottamalla parsakaalit makaronilaatikkoon voit saada myös perheen pienimmät innostumaan niistä.

- 5 dl makaronia
- 300 g broilerin fileesuikaleita
- 200 g parsakaalia
- 3 valkosipulinkynttä
- 200 g Ahvenanmaan Port salut -sulatejuustoa
- 3 munaa
- 7 dl Täysmaitoa
- suolaa
- mustapippuria
- 1 dl raastettua Myrskyluodon kermajuustoa
|
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja paista broilerin fileesuikaleet pannulla.
- Leikkaa parsakaalista nuput ja hienonna valkosipuli.
- Sekoita keitetty makaroni, parsakaalinnuput, valkosipuli, broilerin fileesuikaleet ja sulatejuusto pieninä nokareina uunivuoassa. Sekoita kananmunat ja maito, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada makaroniseoksen päälle.
- Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 180 asteisessa uunissa 1 h. Jos juusto alkaa ruskistua liikaa, peitä juustoinen kana-parsakaalimakaronilaatikko foliolla.