Juustoinen parsakaali-kanamakaronilaatikko
Makaronilaatikkoa ei ole pakko tehdä perinteisesti jauhelihasta vaan voit tuoda vaihtelua tähän suosittuun arkiruokaan esimerkiksi kanalla ja parsakaalilla. Piilottamalla parsakaalit makaronilaatikkoon voit saada myös perheen pienimmät innostumaan niistä.
kanamakaronilaatikko
4hlö80min
Tulosta resepti
  • 5 dl makaronia
  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 200 g parsakaalia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 200 g Ålandsmejeriet Port salut -sulatejuustoa
  • 3 munaa
  • 7 dl Ålandsmejeriet täysmaitoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl raastettua Myrskyluodon kermajuustoa
  • 5 dl makaronia
  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 200 g parsakaalia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 200 g Ålandsmejeriet Port salut -sulatejuustoa
  • 3 munaa
  • 7 dl Ålandsmejeriet täysmaitoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl raastettua Myrskyluodon kermajuustoa
  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja paista broilerin fileesuikaleet pannulla.
  2. Leikkaa parsakaalista nuput ja hienonna valkosipuli.
  3. Sekoita keitetty makaroni, parsakaalinnuput, valkosipuli, broilerin fileesuikaleet ja sulatejuusto pieninä nokareina uunivuoassa. Sekoita kananmunat ja maito, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada makaroniseoksen päälle.
  4. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 180 asteisessa uunissa 1 h. Jos juusto alkaa ruskistua liikaa, peitä juustoinen kana-parsakaalimakaronilaatikko foliolla.