Joulugoudaa, piparia ja pähkinää
Juuston maku täydentyy hienosti makealla. Joulun aikaan siirappipiparit toimivat mainiosti Joulugoudan makuparina. Pähkinät tuovat hyvää tasapainoa juuston täyteläisyyteen.
joulugoudaa ja piparia
4hlö10min
Tulosta resepti
  • 300 g Joulugoudaa
  • 100 g pähkinäsekoitusta
  • 100 g siirappipipareita
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • 300 g Joulugoudaa
  • 100 g pähkinäsekoitusta
  • 100 g siirappipipareita
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  1. Leikkaa juusto suikaleiksi tai kuutioiksi. Leikkaa pähkinät veitsellä pienemmiksi paloiksi ja murusta siirappipiparit sormin. Laita juustot vadille ja päälle pähkinät sekä piparimurut. Koristele tuoreella mintulla. Mikäli tarjottavaa jää jäljelle, niin voit käyttää samaa seosta esimerkiksi sosekeiton pinnalla tai salaatin joukossa.