Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja
Käytä jogurttipannacotan valmistukseen haluamaasi makujogurttia. Marjojen marinointiin sopii myös tähtianis, kardemumma tai fenkolinsiemenet.

- Pannacotta
- 1 dl kermaa
- 3 dl maitoa
- ½ dl sokeria
- 1 kpl vaniljatanko, siemenet raavittuna
- 2 kpl liivatelehteä liotettuna
- 2 dl Ahvenanmaan vaniljajogurttia
- Marjat
- 3 dl vettä
- 3 dl sokeria
- 1 kanelitanko
- 125 g mustikoita
|
- Kiehauta kerma, maito, sokeri ja vaniljatanko. Lisää liotettu liivatelehti ja anna jäähtyä noin 35 asteiseksi. Lisää jogurtti ja kaada tarjoiluastiaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluusti yön yli. Tarjoile marinoitujen marjojen kanssa.