Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja
Käytä jogurttipannacotan valmistukseen haluamaasi makujogurttia. Marjojen marinointiin sopii myös tähtianis, kardemumma tai fenkolinsiemenet.
4hlö5h
Tulosta resepti
  • Pannacotta
  • 1 dl kermaa
  • 3 dl maitoa
  • ½ dl sokeria
  • 1 kpl vaniljatanko, siemenet raavittuna
  • 2 kpl liivatelehteä liotettuna
  • 2 dl Ahvenanmaan vaniljajogurttia
  • Marjat
  • 3 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 125 g mustikoita
  • Pannacotta
  • 1 dl kermaa
  • 3 dl maitoa
  • ½ dl sokeria
  • 1 kpl vaniljatanko, siemenet raavittuna
  • 2 kpl liivatelehteä liotettuna
  • 2 dl Ahvenanmaan vaniljajogurttia
  • Marjat
  • 3 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 125 g mustikoita
  1. Kiehauta kerma, maito, sokeri ja vaniljatanko. Lisää liotettu liivatelehti ja anna jäähtyä noin 35 asteiseksi. Lisää jogurtti ja kaada tarjoiluastiaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluusti yön yli. Tarjoile marinoitujen marjojen kanssa.