Hirvikääryleet Port Salut-juustotäytteellä
Riistaruokien suosio kasvaa voimakkaasti ja sen kumppaniksi tarvitaan aina aitoja raaka-aineita. Klassisen Port Salut-juustojen aromikas, kypsynyt maku sopii hyvin hirvikääryleiden täytteeksi.
Hirvikääryleet Port Salut-juustotäytteellä
4hlö2h
Tulosta resepti
  • 800 g hirvenpaistia
  • 200 g pekonisiivuja
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 200 g Port Salut-juustoa tankoina (1x1x5cm)
  • 1 l lihalientä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 200 g voita
  • 800 g hirvenpaistia
  • 200 g pekonisiivuja
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 200 g Port Salut-juustoa tankoina (1x1x5cm)
  • 1 l lihalientä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 200 g voita
  1. Leikkaa paistista noin 1 cm viipaleita ja nuiji ne kelmun välissä noin 5 mm paksuiseksi. Laita lihan päälle pekoniviipale, muutama rosmariinin lehti ja lopuksi juustotanko. Rullaa liha ja sido paistinarulla tai cocktailtikulla kiinni. Ruskista kääryleet voissa ja lisää ne vuokaan. Kaada päälle tomaattimurska ja lihaliemi, hauduta 150 asteisessa uunissa 1,5 tuntia. Tarjoa kääryleiden lisukkeena perunasosetta tai juuresmuusia.