Graavilohimunakas vuohenjuusto-lakritsijogurtilla
Ålandsmejerietin Lakritsi-jogurtista ja vuohenjuustosta saat herkullisen täytteen munakkaalle. Graavilohi ja tilli sopivat uskomattoman hyvin lakritsin kaveriksi. Reseptistä voit tehdä joko yhden ison munakkaan tai kaksi pienempää.

- 2 rkl Ålandsmejeriet Lakritsi-jogurttia
- 2 rkl pehmeää vuohenjuustoa
- suolaa
- pippuria
- 4 kananmunaa
- 100 g graavilohta
- 2 tl voita
- 2 rkl hienonnettua tilliä
|
- Vispaa sekaisin lakritsijogurtti ja vuohenjuusto, mausta suolalla ja pippurilla. Vispaa kananmunien koostumus rikki kulhossa. Pilko graavilohi valmiiksi. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Sulata voi ja levitä ympäri pannua. Kaada kananmunat pannuun ja sekoita kananmunaseosta kunnes se alkaa hyytyä. Kääntele pannua niin että vielä juokseva kananmuna täyttää tyhjät kohdat. Pyöräytä lastan kanssa kananmuna irti reunoista ja anna hyytyä ja paistua hetki. Nosta toiselle puoliskolle tilli, graavilohi ja vuohenjuusto-jogurttiseos ja käännä toinen puoli munakasta päälle. Tarjoile heti.