Banaani-jogurttimousse
Banaani-jogurttimousse on herkullinen jälkiruoka, joka maustetaan valkosuklaalla. Banaani-jogurttimousse on hyvä vaihtoehto myös tuorejuustokakun täytteeksi.
4hlö180min
Tulosta resepti
  • 2 kpl kypsää banaania kuorittuna ja viipaloituna
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 dl maitoa
  • 1,5 kpl liivatelehteä liotettuna
  • 100 g valkosuklaata raastettuna
  • 1,5 dl Ahvenanmaan luonnonjogurttia
  • 2 kpl kypsää banaania kuorittuna ja viipaloituna
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 dl maitoa
  • 1,5 kpl liivatelehteä liotettuna
  • 100 g valkosuklaata raastettuna
  • 1,5 dl Ahvenanmaan luonnonjogurttia
  1. Keitä banaania, sitruunamehua, sokeria ja maitoa noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Soseuta massa tehosekoittimessa tasaiseksi, lisää lämpimän massan joukkoon puristettu liivate ja suklaaraaste. Anna seoksen jäähtyä noin 35 asteiseksi, lisää joukkoon jogurtti ja sekoita tasaiseksi. Siivilöi massa pursotinpussiin ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli.