Alkoholittomalla viinillä marinoitu Port Salut-juusto
Alkoholitonta viiniä löytyy jokaisesta ruokakaupasta ja siitä on helppo saada lisämakua juustoon. Marinadilientä voi maustaa omien mielimakujen mukaan pippurilla, yrteillä tai vaikka katajanmarjoilla.
marinoitu port salut-juusto
4hlö10min
Tulosta resepti
  • 500 g Port Salut juustoa
  • Marinadi
  • 1 plo alkoholitonta punaviiniä
  • 2 rkl glögimaustetta
  • 2 rkl sokeria
  • 1 appelsiini
  • 500 g Port Salut juustoa
  • Marinadi
  • 1 plo alkoholitonta punaviiniä
  • 2 rkl glögimaustetta
  • 2 rkl sokeria
  • 1 appelsiini
  1. Kiehauta kattilassa viini, glögimauste ja sokeri, jäähdytä. Raasta joukkoon hyvin pestyä ja kuivattua appelsiinin kuorta noin 2 rkl. Laita juusto kokonaisena pieneen rasiaan ja kaada päälle marinadiliemi. Tarkoitus on, että liemi peittää juuston. Anna maustua yön yli jääkaapissa. Nosta juusto liemestä ja laita tarjolle juustovadille. Koverra veitsellä tai lusikalla paloja juustosta ja tarjoile hedelmien kanssa.