Ahvenanmaan kermajuusto 4kk 350g

Kermajuustomme perinteet ulottuvat 40 vuoden päähän, kun aloitimme valmistamaan murukolojuustoa Korsholm nimellä. Korsholm juuston perinteet ulottuvat Vaasan meijeriin Pohjanmaalle. Kermajuustoamme kypsytetään 4kk, jolloin se saa luontaisen arominsa.

Kermajuusto soveltuu luonteeltaan hyvin resepteihin, joissa tarvitaan mietoa makua sekä hyviä sulamisominaisuuksia.

Laktoositon I-luokkainen puolikova, sisältä kypsytetty juusto. Ainekset: maito, hapate, suola (1,3 %), happamuudensäätöaine (E 509) ja säilöntäaine (E 235, E 252). Säilyy avaamattomana alle +8°C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Ravintosisältö/100g

energiaa/energi   1600 kJ/380 kcal

proteiinia/protein  25 g

hiilihydraattia /kolhydrat 1 g

josta laktoosia/varav laktos  0 g

rasvaa/fett  31 g

josta tyydyttyneitä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 18 g

natrumia/natrium   0,6 g

kalsiumia/kalcium    780 mg (98% päivän saantisuosituksesta/av rekommenderat dagsintag)

suolapitoisuus/salthalt   1,3%

kuiva-aineen rasvapitoisuus/fetthalt i torrsubstansen  50%

Tulosta tämä sivu

Selaa muita ryhmiin kuuluvia tuotteita:
Ålands
Palajuustot