Voimme tänä päivänä ylpeinä todeta, että olemme valmistaneet tuotteita jo 100 vuoden ajan. Virstanpylväs, jonka harvat yritykset saavat kokea. Meijerimme ensimmäiset tuotteet valmistuivat vuonna 1921. Haluamme luoda aitoja ja hyvitä tuotteita. Tämän saavutamme käyttämällä raaka-aineena ainoastaan ahvenanmaalaista maitoa sekä perinteisiä valmistustapoja. Yhdessä Ahvenanmaan puhtaan luonnon kanssa syntyvät parhaat mahdolliset edellytykset. Kesäisin meillä on eniten aurinkotunteja koko Pohjolassa. Tämä yhdistettynä saariston rikkaaseen kasvustoon antaa maidolle korkean ravintopitoisuuden ja paljon vitamiineja.

Maitotilamme tuottavat noin 14 miljoonaa litraa maitoa vuosittain. Ahvenanmaalla on etäisyydet lyhyitä ja kaikki maitotilamme sijaitsevat Jomalassa sijaitsevan meijerin läheisyydessä. Valikoimassamme on mm. useita palkittuja juustoja, voita, erimakuisia jogurtteja, viiliä ja crème fraîchea. Nauti lähituotettua maitoamme, jossa maistuu Ahvenanmaan kalkkipitoiset yrttiniityt.

Osa pakkauksistamme saavat juhlavuonna uuden pakkausdesignin.

Meille on itsestään selvää vaalia luontomme hyvinvointia. Siksi käytämme pelkästään vihreää sähköä ja olemme investoineet biokaasulaitokseen, joka muuntaa juuston tuotannosta syntyvän heran energiaksi. Meijerimme energiankulutuksesta yli 90% on peräisin uusiutuvista energianlähteistä. Käytämme ympäristöystävällisiä pakkauksia ja haluamme maailman jossa on vähemmän muovia – ihmisten ja ympäristön hyväksi.

Haluamme vihreän tulevaisuuden.

Ålandsmejeriet