Voimme tänä päivänä ylpeinä todeta, että olemme valmistaneet tuotteita jo 100 vuoden ajan. Virstanpylväs, jonka harvat yritykset saavat kokea. Meijerimme ensimmäiset tuotteet valmistuivat vuonna 1921.
Jogurtit nostettiin Ahvenanmaan meijerin valikoimaan noin kolme vuotta sitten, kun pitkään kehitelty resepti tuntui oikealta. Ahvenanmaan meijerissä tuotettu jogurtti on maultaan pehmeä ja täyteläinen sekä happamuudeltaan mieto.
Kaikki lähtee tyytyväisestä lehmästä. Ahvenanmaalainen juusto saa ominaisen makunsa puhtaasta luonnosta ja rikkaasta maaperästä, josta lehmät saavat ravintonsa. Lehmät laiduntavat kalkkipitoisilla aurinkoisilla yrttiniityillä ja kulkevat vapaasti tuottaen stressittömän saaristolaislehmän maitoa.
Saariston onnelliset lehmät laiduntavat vapaina Ahvenanmaan rehevillä niityillä tuottaen maitotuotteita, jotka saavat aidon makunsa puhtaasta luonnosta sekä ravinnerikkaasta ja kalkkipitoisesta maaperästä.