Jogurtin metsäiset maut

Jogurtit nostettiin Ahvenanmaan meijerin valikoimaan noin kolme vuotta sitten, kun pitkään kehitelty resepti tuntui oikealta. Ahvenanmaan meijerissä tuotettu jogurtti on maultaan pehmeä ja täyteläinen sekä happamuudeltaan mieto.

Kastelholm-juusto

Miten Ahvenanmaan juustot syntyvät?

Kaikki lähtee tyytyväisestä lehmästä. Ahvenanmaalainen juusto saa ominaisen makunsa puhtaasta luonnosta ja rikkaasta maaperästä, josta lehmät saavat ravintonsa. Lehmät laiduntavat kalkkipitoisilla aurinkoisilla yrttiniityillä ja kulkevat vapaasti tuottaen stressittömän saaristolaislehmän maitoa.

alandsmejeriet maatila

Ålandsmejeriet – lähiruokaa saaristosta

Saariston onnelliset lehmät laiduntavat vapaina Ahvenanmaan rehevillä niityillä tuottaen maitotuotteita, jotka saavat aidon makunsa puhtaasta luonnosta sekä ravinnerikkaasta ja kalkkipitoisesta maaperästä.